Időnként mindenkinek jól jön a segítség, amit nem is szabad kihagyni, különösen akkor, amikor a legjobbat kívánja kihozni az adott helyzetből. Amennyiben eladó vállalkozás tulajdonosaként egy vállalkozást eladásra szánnak, ott különösen hasznos tud lenni a cégeladás tanácsadás, amely lehetőséget ad arra, hogy sokkal célirányosabban és magabiztosabban haladva érje el a kitűzött célt: a cég eladást.

A cégeladás tanácsadás szolgáltatás, melyet az M&A Partners oldalán keresztül az Adequit nyújt, egyúttal cégértékesítésben jártas szakemberek közreműködését is elérhetővé teszi.

Eladó cégek tulajdonosai választhatnak, hogy milyen mértékben kívánják igénybe venni ezt a szolgáltatást. Így rugalmas keretek között élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Kézenfekvő, hogy egy kifejezetten az eladó cégek közvetítésére és a cégeladásra kifejlesztett portál, és benne az eladó vállalkozások hirdetéseinek közzétételét és megjelenttetését lehetővé tevő online felület használata már önmagában hatalmas előny, hiszen akik eladó vállalkozások adásvétele iránt érdeklődnek, azok magabiztosan használják ezt a honlapot arra, hogy megtalálják azt a típusú vállalkozást, amit elképzeltek maguknak, illetve megtalálják az eladó cégük számára az alkalmas vevőt.

De olykor nem elég önmagában a jelenlét, szükséges némi szakértői támogatás is. Erre szolgál a cégeladás tanácsadás, ami különösen jó választás abban az helyzetben, ha célirányosan, egyszerűbben, és hatékonyabban szeretné eladni a cégét. A szakértő területek közé tartozik a cégértékelés, a cégadásvételi (tranzakciós) tanácsadás, valamint az együttműködő partnerek útján nyújtott a cégeladás és cégvásárlás jogi tanácsadás és persze az adótanácsadás.